D’n optocht

Optocht 2024

Het nieuwe inschrijfformulier voor 2024 is weer online, dus houd je niet in!

De optocht vertrekt dit jaar later én vanaf een ander startpunt, hierover later meer!

D’n Optocht

Begint op de kruising Molenstraat/Lombartstraat. Hier gaan we vanaf 13.30 uur opstellen in de Heuvelstraat bij de Brandweer . De optocht begint om 14.00 uur te trekken. Door de Heuvelstraat richting Kerkzicht langs. We vervolgen  de weg richting de Van der Lindenstraat. Om via de docfastraat naar Hercules te lopen. Bij het het Heilig Hartbeeld eindigt de optocht. 

In D’n Optocht zitten twee sfeer punten, de eerste is  bij Kerkzicht de tweede is bij Herucles. Bij Hercules gaan we zorgen voor een lekker achtergrond muziekske zowel voor als tijdens d’n Optocht.  Een werm plekske langs de kant van de weg en natuurlijk zal een drankje hier dan ook niet ontbreken. Kom er dus gerust even een kijkje nemen, beide punten kunnen wij u zeker aan bevelen. Uiteraard gaan hiervan de deelnemers ook profiteren want wat is er nu leuker dan mee doen aan d’n Optocht door ons mooie Stopnaoldenrijk met veel, geweldig en enthousiast publiek langs de straten. De straten die op hun beurt ook  weer geweldig  groen geel versierd zijn. Kortom als iedereen zijn beste beentje voorzet kunnen we met z’n allen een geweldige optocht tegemoet gaan zien.

Dus… Meedoen is de boodschap!

Het inschrijf fomulier is hieronder ook nog te downloaden.

Optocht 2024

Na D’n Optocht begint vanaf een uurtje of 16.00 uur bij Hercules het “Optochtbal”. Tijdens deze middag en avond  zullen ook de zwaar bevochten prijzen van D’n Optocht weer worden uitgereikt vanaf 18.00 uur. Tevens volgt daarbij ook de bekendmaking van de best versierde straat en het best versierde huis van het Stopnaoldenrijk, dat mag je niet missen!!!

Voor vragen, tips, adviezen of opmerkingen kunt u contact met deze commissie opnemen via dnoptocht@stopnaolden.nl