D’n optocht

Inschrijfformulier 2024 optocht

Na enkele jaren van afwezigheid gaan we dit jaar weer strijden “vur Goud!” tijdens de optocht op zondag 11 februari 2024. Het nieuwe inschrijfformulier voor 2024 is weer online, dus houd je niet in!

D’n Optocht

Begint op de kruising Molenstraat/Lombartstraat. Hier gaan we vanaf 12.30 uur opstellen in vanuit Baarschot tot de Lombartstraat . De optocht begint om 13.00 uur te trekken. Door de Molenstraat richting Hercules langs de Zijthorst.  We volgen de Rijtseweg tot aan de Docfastraat. Daar gaan we linksaf de Docfastraat in, richting de Van der Lindenstraat. Die gaan we volgen naar de Heuvelstraat richting Café Kerkzicht. De Heuvelstraat blijven we volgen tot de kruising met acacialaan en molenacker daar stopt D’n Optocht.

In D’n Optocht zitten twee sfeer punten, de eerste is  bij Hercules de tweede is op het kruispunt bij Café Kerkzicht. Op deze twee plaatsen wordt gezorgd voor extra gezelligheid en sfeer, waardoor het nog gezelliger gaat worden om samen naar de optocht te kijken. Bij Hercules gaan we zorgen voor een lekker achtergrond muziekske zowel voor als tijdens d’n Optocht.  Een werm plekske langs de kant van de weg en natuurlijk zal een drankje hier dan ook niet ontbreken. Bij Hercules zijn de koffie en de thee zelfs gratis. Kom er dus gerust even een kijkje nemen, beide punten kunnen wij u zeker aan bevelen. Uiteraard gaan hiervan de deelnemers ook profiteren want wat is er nu leuker dan mee doen aan d’n Optocht door ons mooie Stopnaoldenrijk met veel, geweldig en enthousiast publiek langs de straten. De straten die op hun beurt ook  weer geweldig  groen geel versierd zijn. Kortom als iedereen zijn beste beentje voorzet kunnen we met z’n allen een geweldige optocht tegemoet gaan zien.

Dus… Meedoen is de boodschap!

Het inschrijf fomulier is hieronder te ook nog te downloaden.

Inschrijfformulier 2024 optocht

Na D’n Optocht begint vanaf een uurtje of 16.00 uur bij Hercules het “Optochtbal”. Tijdens deze middag en avond  zullen ook de zwaar bevochten prijzen van D’n Optocht weer worden uitgereikt vanaf 17.30 uur. Tevens volgt daarbij ook de bekendmaking van de best versierde straat en het best versierde huis van het Stopnaoldenrijk, dat mag je niet missen!!!

Voor vragen, tips, adviezen of opmerkingen kunt u contact met deze commissie opnemen via dnoptocht@stopnaolden.nl