Inschrijven optocht 22 maart 2020

Beste carnavalsvierders,

Onze Optocht is verzet naar 22 maart, wegens weersomstandigheden bleek dit ook de enige juiste keuze die we op dat moment konden maken. Wij hebben bij het aflassen van onze optocht alle deelnemers de keuze gegeven, zonder hen  is er immers geen optocht, we gaan de optocht vandaag aflassen maar als jullie dat graag willen organiseren wij voor jullie op 22 maart een nieuwe optocht. Wij hopen dus op beter weer voor de 22e maart zodat we er samen een geweldig feest van kunnen gaan maken.

Aangezien ook de optocht in het Pezerikkengat op zondag niet door is gegaan, en deze ook niet is verzet naar een andere datum willen wij ook deze mensen de kans geven om alsnog hun act of wagen in een geweldige optocht door de straten te laten trekken en van het publiek te genieten. Iedereen is daarbij van harte welkom om aan te sluiten bij ons in de Optocht op half vasten 22 maart 2020.  Als we eerlijk zijn is er toch niets mooier dan dat we mogen laten zien dat wij samen met alle 6 de kernen één groot feest kunnen vieren met een geweldige optocht waarin we net als normaal van jong tot oud ons van de beste kant laten zien.

Graag zouden wij van iedereen die het leuk vindt om mee te doen zo vlug mogelijk een inschrijfformulier ontvangen, dit kan via de post, via mail, stop het in de brievenbus of geef het even af altijd goed. Een inschrijfformulier vind je in een link op deze pagina, deze kan worden ingeleverd tot uiterlijk maandag 16 maart. Dit is nodig om een goede verdeling te kunnen maken, om iedereen het beste tot zijn recht te laten komen en uiteraard voor de jurylijsten. Na inschrijving ontvangen jullie dan op woensdag  18 maart een deelname formulier met verdere aanwijzingen, tijden etc.

De optocht zal vertrekken op 22 maart om 13.00 uur en zal normaal gesproken tussen de 2 tot 2,5 uur later aan zijn einde zijn. Na de optocht is Hercules uiteraard al gelijk open maar mocht je eerst je spullen weg willen brengen en opruimen kan dat uiteraard ook. Wij willen vanaf 17.00 uur beginnen met de prijsuitreiking, rondom de prijsuitreiking zal de DJ voor een leuk gezellig sfeertje gaan zorgen. Aan de rest van het middag programma wordt nog gewerkt wij gaan uiteraard zoals jullie van ons gewend zijn onze uiterste best doen hier een geweldig carnavalesk feest van te maken.

Samen staat dit dus in dit geval garant voor 1 groot feest ik zou daar nog 1 ding aan toe willen voegen voor elke kern groot of klein….

’s Zondags meej d’n optocht wist ik niet wat we’k aon munne fiets hà hange, mar nou denk ik Ziedeutzitte geloof men mar déés dè word een een schôôn plaotje dus Nie laoten schiete!!!!